Miből lesz az embergyerek?

2016/05/01. - írta: Nurserykingu

Olajbogyó méretű 9 hetes

Ha a 9. hétben jársz,akkor egy olajbogyó nagyságú kis élőlényt cipelsz fel-alá nap,mint nap. Ami egyébként formáját tekintve nem olajbogyó,sőt..erre a hétre kezd először emberi formát önteni. Így néz ki.

Van egyértelműen látszó szeme,és nem valami szemre hasonlító kezdeménye, térdízülete ,és ujjai. És csuklani is tud,meg mocorogni,főleg ha megsimítod a hasad.

 

A szíve percenként 167 alkalommal ver. Ez igen szaporának tűnik,és felnőttként ilyen esetben már elég necces lenne a helyzet az élet terén, de odabent ezt teljesen normális. Az,hogy kislány vagy kisfiú növekszik odabent ilyenkor már eldöntött,mivel a belső ivarszervek,a petefészek,és a herék kifejlődtek. Külsőleg azonban még nem látszik semmi különbség, ránézésre egyformák a bentlakók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://torppicurok.blog.hu/api/trackback/id/tr368677206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása